2014/07/25

A Forest.


vs.



Himpskatin toimiva on tuo Bat For Lashesin cover The Curen alkuperäisestä A Forest. Melkeinpä kyllä parempi? 

Mikäli mielii tutkia lisää The Cure-covereita eri artisteilta, niin sellainen levy kuin Perfect As Cats tarjoaa tämän mahdollisuuden. Levy on ollut olemassa iät ja ajat, mutta itse olin missannut ja tämän todennäköisesti parhaimman esityksen, jonka BFL esittää ja mikäli sinäkin, niin pistähän kuunteluksi. Huh, nam. Kyllä Natasha Khanin ääni toimii tämän tyyppisessä musiikissa... ja mietin juuri, että seuraavaksi olisi kiva kuulla Joy Division-covereita Khanilta?

(P.S Kaipaan bloggailua ja varsinkin tähän blogiin, mutta kesä ja arki puuhineen ovat olleet isossa roolissa...pysykää siellä mikäli verkkaisempi tahti käy nyt, en ole harkitsemassakaan tämän blogin lopettamista) 

5 kommenttia:

  1. Forest on todennäköisesti ensimmäinen The Cure biisi, jonka muistan tiedostaneeni ja tykänneeni. On siinä ja siinä, kuulinko Boy's Don't Cry:n aiemmin. Kyseessä kuitenkin on 80-luvun loppuvuodet ja Music Television, silloin kun sieltä tuli musiikkia :)

    Vaikuttava biisi, tärkeäkin siis. Mutta vaikka kuinka Natashasta pidän ja etenkin keikka vuosi sitten Flow:ssa oli yksi festareiden ylivoimaisesti parhaista. Harmitti lähteä sieltä kesken kaiken vain ehtiäkseni katsomaan Kraftwerkiä joka olikin sitten aika keskinkertainen, odotukset liian suuret, niin tämä biisi, vaikka hyvä onkin, ei silti itselläni tavoita sitä alkuperäisen tunnelmaa, kaikkia sitä, mikä todennäköisesti menee alkuperäisen nostalgian piikkiin.

    Olen kaivannut sun postauksia, hyvä että et lopeta, mutta toivottavasti ehdit kirjoitella jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis totta kai jos suhde The Cureen on ollut, niin ei sitä helposti päihitä kukaan Natasha! The Cure on niinniin vahva ja nostalginenkin bändi.

      Kiva kuulla että käyt täällä :) Harmittaa itseä kun välillä tulee mieleen paljon juttuja joista haluaisi kirjoittaa, mutta se jää siihen kun ei saa itseään kirjautumaan sisään. Kun saa kirjatuksi sisään, niin jutut voi tulla kuin itsestään..mutta eih! Toisaalta tässä syksyssä on toivoa!

      Poista
    2. No kyllä noin niinkuin muuten Natasha on aika mukanaan vievä nainen, että ei se nyt siitä johdu, hih hih :3

      Poista
  2. Heiiii, kuuntelepa Steven Wilsonin A Forest -versiointi! Loooooove it <3

    https://www.youtube.com/watch?v=ZuDVJsUIArg

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!