2014/01/27

Puutarhajuhla.



Aloin tämän kolmannen Puutarhajuhlaksi ristityn sinkun jälkeen odottamaan vähän enemmän Iisan tällä viikolla julkaistavaa esikoisalbumia. Levyn sisältö näyttää tältä:

1. Kirje
2. Perjantai
3. Rakkaani nukkuu
4. Psykopaatti
5. S€ pyörittää 
6. Sulkekaa baarit
7. Brooklyn
8. Puutarhajuhla (feat. Knipi)
9. Sata toista
10. Syntymäpäivä

Toisin kuin letkeät maailmalla juoksevat kaverinsa, Perjantai ja S€ pyörittää, Puutarhajuhla maalailee herkempiä rakkauslaulu-maailmoja kynttilöine, viinipulloineen ja parisuhde-juttuineen.
Herkkyysvaikutelmaa lisää laululla fiittaava Knipi (Egotrippi). Tämä duetto muuten toimii! 

Iisan mielipiteitä jakava lauluääni ei ehkä missään aiemmassa laulussa ole kuulostanut yhtä hyvältä, vaikka hyvältä kuulostaa aina. 







7 kommenttia:

  1. Tää on yks mun lemppareita koko levyltä :)

    VastaaPoista
  2. Minä juuri kuulun niihin, jotka Iisan lauluääni jakaa kahtia. En pidä sen vuoksi Reginasta. Mutta kaippa nyt joutuu kuitenkin sinne Yo-talolle raahautumaan... :P

    Eikä se tossa biisissä nyt ihan niin häiritseva ole, muuta kuin silloin kun se taas menee sinne nenään kertsissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni myös Regina ei lähde ihan aina käyntiin..mä pidän äänestä, mutta luulen että kokonaisuudesta se on kiinni, että aina se ei vaan yhtä hyvin toimi ja saattanee muakin välillä ärsyttää. Eli laulujen pitää vaan olla muuten todella hyviä (kuten Reginan viimeisimmässä levyssä) niin uppoaa! Puutarhajuhlassa Iisan ääni on kauneimmillaan ja ylimääräistä kikkailua ei ole liikaa....

      Poista
    2. Sin Cos Taniahan mä lähden tsekkaan (aah!) mutta menee se Iisakin, livenä varmasti :3

      Poista
  3. Mäkään en oo niin lämmennyt muille biiseille kuin tälle. Katsotaan, katsotaan! Kestihän mulla Reginankin kanssa, enkä edelleenkään niistä kahdesta ensimmäisestä levystä oikein pidä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäilen kyllä aiemmistakin lohkaisuista..mitä nyt euro-biisissä video vähän laimentaa biisiä kierolla tavalla. Perjantai kuitenkin voi kyllä. Ja Reginan viimeisin levy.

      Poista

Kiitos kommentista!