2013/06/20

Kaupunkifestarit juhannuksena.


Jos jäät kaupunkiin pakosta tai omasta halustasi, niin juhannuksena ei ihan kaikki paikat hiljene (vaikka hiljentynyt kaupunkikikin on hieno asia) ja joskus jopa jotain tapahtumiakin järjestetään, kuten kolmipäiväiset tänään alkavat festarit Tampereen ytimessä. Festarit ovat nimetty 13-vuotiaan Valtteri-kummituksen mukaan. Jos kummituksiin ei usko, niin joka tapauksessa Tullikamarin/Klubin ulkoseinillä on havaittavissa paljonkin luodinreikiä kyseisen sodan jäljiltä, joten nämäkin festarit ovat historiallisella näyttämöllä. Eikä tarvitse Valtterin viettää yksinäistä juhannusta.

Valtteri-festivaalien ohjelma on täällä.

Itse jätän liput ostamatta, koska ei kiinnosta ihan niin paljon kattaus kokonaisuudessaan. 22 pistepirkko with horns tuli nähtyä myös hetki sitten, ja vaikka nautin kyllä keikasta, en taida jaksaa osallistua. Suosittelen kuitenkin sitä lämpimästi! Festareilla esiintyisi myös Scandinavian Music Group ja keikalla mitä todennäköisemmin voi ensimmäistä kertaa kuulla livenä uuden kesäisen sinkun Balladi 1. SMG on ihana, mutta kuuluu nykyään enemmän niihin bändeihin, joista pidin joskus paljon enemmän kuin nyt, eikä sekään siis saa minua vielä ostamaan lippua.

Kernaasti osallistun todennäköisesti kuitenkin Eva & Manu trion keikalle tänä iltana. Keikka on Pakkahuoneen ja Telakan välisellä lavalla ulkona. Ulkotapahtumiin on avpaa pääsy. Yllätyksekseni huomasin, että myös Antero Lindgren (ei tangolaulaja, äiti...) tuo itsensä festareille ja ihan myös vapaa pääsy hänenkin keikalle on. Eva & Manu trio klo 19 tänään ja Antero Lindgren samalla paikalla lauantaina klo 15. Lauantaina klo 18 Telakan terassilla esiintyvä rokkibändi Death Hawks voisi myös olla hauska elämys!

2 kommenttia:

  1. Red Snapperin ilmaiskeikka huomenna illalla olis ollu myös varmaan ihan kiinnostava, mutta veikkaanpa että sinne ei sentään ihan ehdi, kun on aatto ja kaikkea.

    VastaaPoista
  2. Oi mene ehdottomasti katsomaan Anteroa! Hurmasi Provinssissa <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!