2013/03/20

Bat For Lashes ja Flow sekä muut festariherkut.


No tervepä vaan Bat For Lashes ja tervetuloa Suomeen elokuussa Flow-festareille! Laura-video jälleen kerran, koska se on niin ihana ja laulu on niin ihana.


Suomen kesän festariohjelma näyttää muutenkin hyvältä, joskin vähän jakautuneelta eri festareiden kesken. Yksi kova ei välttämättä riitä festarivisiitille muualta päin Suomea, jos suurin osa tarjonnasta tuntuu kuitenkin kehnolta. Olen vähän elitistinen, vielä enemmän kuin joskus aiemmin. Ainahan voi jättää väliin niitä ei-niin-kiinnostavia, mutta hieman se on hankalaa esimerkiksi jossain Ruisrockissa ja maksaa lippu yhdestä tai parista jos aikatauluissakin pitkä väli. Noh, esimerkiksi perjantain vietto Ruisrockissa voisi olla varteenotettava, koska päivä on muutenkin lyhyempi ja Editors ja Band of Horses kiinnostavat paljon!

Jos menisin, niin tällä hetkellä kiinnostaisi:

PROVINSSI 14.-16.6.: Blur (perjantai) ja Mew (perjantai). Blurissa on nostalgiaa ja saisi jammailemaan, Mew on toki myös nostalginen ja olen kerran aiemminkin kiirehtinyt juuri ja juuri näkemään Mewin keikan Provinssin teltassa.

RUIS 5.-7.7. : Band of Horses (perjantai), Editors (perjantai), Minä ja Ville Ahonen (lauantai), Disco Ensemble (lauantai), Pet Shop Boys (sunnuntai) ja Cheek (sunnuntai). Band of Horses olisi loistavaa nähdä ja kerran Editorsien keikan nähtyäni haluaisin nähdä lisää. Pet Shop Boys olisi cool ja no Minä ja Ville Ahonen yksi parhaimpia bändejä. Tosin en lähtisi festareille enää vain MJVA:n takia, koska esimerkiksi Flow:ssa aikaisin päivällä en päässyt samaan hyvään fiilikseen kuin klubikeikalla. Disco Ensembleäkään en enää lähtisi varta vasten katsomaan. Olen nähnyt sen jo niin monet kerrat ja pettynyt kun ovat soittaneet lähinnä uutta tuotantoa, johon en ole niin perehtynyt. Mutta näkisin kyllä!

ILOSAARI 12. - 14.7.: Hot Chip (lauantai), Sigur Rós (sunnuntai), Lissie (lauantai), Disco Ensemble (lauantai). Oivoi, Hot Chip ja mahdollinen rantalava. Sigur Rósia laskevan ilta-auringon valossa, mmm.. ja Lissie virkistävänä lisänä.

FLOW 7. - 11.8.: The Knife (keskiviikko), Bat For Lashes, Beach House, Minä Ja Ville Ahonen, Nick Cave & The Bad Seeds, Goodspeed You! Black Emperor, Kraftwerk, Of Monsters And Men.


Ruissin perjantai ja Flow, kyllä kiitos. Lisäkiinnityksiähän on varmasti vielä tulossa, niitä odotellessa. Mutta ois kyllä niin mahtavaa jos Suomessakin olisi festarit joissa tarjonta painottuneena folkiin ja indiepoppiin?

4 kommenttia:

  1. En oikein tiedä, onko nää mistään kotosin, mutta jos päätyy jäämään juhannuksena Tampereelle, saattaisi tää kiinnostaa... Ootko kuullu?

    http://www.valtterifestival.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muuten ollut vielä kuullut. Täytyy katsoa, jos vaikka silloin tulisi lähtemisen fiilis, mutta ei tuosta tullut vielä sellainen että pakko mennä-fiilis ;)

      Poista
  2. Olin kerran Ilosaarirockissa töissä anniskelualueella ja siellä oli hauskinta. Toinen festaripäivä töissä, toinen vapaalla. Matkat piti itse maksaa, majoitus olisi tarvittaessa järjestetty. Siinäkin yksi vaihtoehto, jos haluat halvalla festareille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen joskus miettinyt noita vapaaehtoisuuksia, mutta ei se mulla välttämättä rahasta ole kiinni ja inhottaisi olla töissä juuri silloin kun se oma lemppari esiintyisi, kun en ole oikeasti sellainen superfestari-ihminen kai muutenkaan ja haluaisi mennä aistimaan festaritunnelmaa, heh. Siis että olisi ihan sama mitä siellä esiintyy jne. Mieluiten siis lähtisin vain hyvässä seurassa, katsomaan lemppareita ja ehkä vähän enemmänkin jos fiilis olisi hyvä!

      Poista

Kiitos kommentista!