2013/02/01

Girls


Nyt tarkkana (minä mukaan lukien)! Girls-sarja näytetään vihdoin myös Suomen tv-kanavalla. Mikä ihmeen Girls? Uusi Gossip Girl, vai? Eipä taida yhtä saippuaa olla (vaikkakin myönnän rehellisesti viihtyväni Gossip Girlinkin parissa), sillä katselukanavanakin on TV2 ja kyseessä on HBO:n sarja, jolta löytyy muutamia hyviä draamasarjoja (Mullan Alla erityisesti).

TV2 näyttää nyt tulevana sunnuntai-iltana viisi ensimmäistä jaksoa putkeen, mutta jaksoja tulee myös muina päivinä ja viisi jälkimmäistä jaksoa näytetään 10.3. Eli jos tympii katsoa jakso/viikko, niin tässä on mahdollisuutesi. Ja netistäkin löytyy jaksot sitten tv-esitysten jälkeen (aika joustavaa nykyään tämä tv:n katselu).


Mutta mistä Girls sitten kertoo, siitä en ole itsekään vielä aivan perillä, mutta suhtaudun äärimmäisellä mielenkiinnolla. Sarjan on paitsi käsikirjoittanut ja  vähän ohjannutkin, mutta myös pääosan pestin haltuun ottanut 26-vuotias Lena Dunham.

Sarjassa on neljä parikymppistä naista, jotka etsivät itseään New Yorkissa. Girls ei ole kuitenkaan mikään uusi Sinkkuelämää -  Girls-sarjassa asutaan boheemeissa ja pienemmissä asunnoissa, käydään palkattomissa harjoitteluissa ja pukeudutaan muihin kuin cocktail-mekkoihin ja Manoloihin. Eli sarja, joka on vähän enemmän tavis ja samaistuttava - kelpaa. Ja kuulemma hauskakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!