2012/12/12

Joulun paras soittolista.





Löysin sieltä ja täältä joululauluja, jotka voisivat jäädä väliin (ainakin jos kuuntelee Radio Novan soittolistoja). Klassikolaulut Frank Sinatran ja Dean Martininin kanssa ja Varpuset ovat erittäin kelpoja nekin, mutta erilaisia sovituksia varsinkin suosikkiartistien esittämänä on hauska kuulla. 

Tältä listalta ei PJ Harveyn joulutulkintaa kuitenkaan löydy, mutta The Shinsiä, El Perro Del Maria, Kings Of Conveniencea, James Yuillia, Sufjan Stevensiä, Isobel Campbelliä ja Mark Lanegania, Tegania & Saraa, Glasvegasia, Au Revoir Simonea, Lowia, Julian Casablancasia, LCD Soundsystemiä jne...Vähän harmissani olen siitä, että kaikkea ei Spotifysta löytynyt kuten Bright Eyesin joulualbumia, höh.  Eikä The Nationalinkaan joulualbumia löytynyt, toivottavasti ensi jouluna viimeistään.  Lista saattaa vielä kasvaa muutamalla kipaleella, joten kannattaa tilata (joulutoivotusta klikauttamalla). Tämän hetkinen yli 50 laulun soittolista löytyy myös blogin alareunasta. 

Joulu on heti ensi viikon jälkeen ja ainahan joulua edeltävä aika on parempi, joten nyt oli jo aika ainakin itselle yrittää löytää joulufiilistä. 

1 kommentti:

Kiitos kommentista!