2011/09/30

Levyraadissa: Young Folks.

Mitä! En tiennyt, että The Kooks on coveroinut Young Folksin. Tältä se kuulostaa:



Alkuperäinen on toki klubeilla kuultu Peter, Björn & Johnin esittämä.. muistin virkitykseksi voitte kuunnella sen tästä:


Ja onpi eräs James Bluntkin coveroinut:




Coveroinneista puuttuvat vihellykset, jotka ovat tärkeä osa biisiä. Mutta... The Kooksin versioinnissa on ihastuttavampi naisääni. Ääni kuuluu Simon Wilcoxille (koska, jos ihastutte myös, ja joutuisitte etsimään netin syövereistä mysteeriäänen omistajaa, kuten minä jouduin). Sen sijaan The Kooksiin mulla on muuten on/off-suhde, enkä biisiin samalla tavalla ihastu välittömästi kuin alkuperäiseen. Alkuperäinen toimii tanssilattiallakin todennäköisesti parhaiten. James Bluntin versioon ei ole varsinaista mielipidettä, mutta ihan eri maata se on kuin kumpikaan näistä kahdesta.

Tykätäänkö siellä..ja mistä eniten? :)

2 kommenttia:

  1. Oi, onpa kivoja!

    Kyllähän alkuperäinen on hienoin, mutta Blunt tulee kakkosena. Lähinnä siksi, että toi itse säkeistön variointi kuulostaa tosi hyvältä. Kooksin pelastaa juurikin naisääni, ilman sitä se olisi aika lame.

    VastaaPoista
  2. Tuo James Bluntin versiokin alkoi kuulostaa ihan mukavalta. Aluksi vaan hämäsi biisin kuuntelu näiden kahden jälkeen, kun on tottunut pitämään sitä ns. discobiisinä. Erikseen irrotettuna ja tälleen lauantai-aamun ensimmäisenä biisinä kuulostikin raikkaalta! Ja Bluntin äänikin jo menetteli..eniten tuossa toimii kuitenkin soitanta <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!