2011/05/30

One Day.


Tulossa elokuvateattereihin ehkä loppuvuodesta tai vasta ensi vuonna, mutta onpahan odotettavaa.

Em (Anne Hathaway) ja Dexter (Jim Sturgess) viettävät yön yhdessä valmistujaispäivänään. Siitä lähtien he tapaavat toisensa tulevina vuosina juuri kyseisenä päivänä. Jokainen tapaaminen tulee tietysti olemaan ainutlaatuinen, toisina kertoina menee paremmin kuin toisina kertoina.

Miksi odotan elokuvaa?

1. Traileri vaikuttaa lupaavalta ja elokuvan julistekaan ei ole huonoa mainosta elokuvalle.

2. Näyttelijät. ;)

3. Elokuvaa on kuvattu mm. Edinburghissa, yhdestä lempikaupungeistani ikinä!! Ai, ai...

3 kommenttia:

  1. Tämähän perustuu David Nichollsin kirjaan, jota on kehuttu kovasti ja jota olen turhaan kyttäillyt kirjastosta. Elokuvauutinen selittääkin kirjasta tehdyn uuden painoksen, jonka näin juuri Akateemisessa. (En ostanut, mutta ehkä pitää vielä harkita, jos ja kun pokkarit tulevat taas pian kesäalennukseen.)

    VastaaPoista
  2. Mä en niinku enää vaan jaksa oottaa tätä!!!! Jim Sturgess <3<3<3 Ja Edi tietty <3 En tiiä pitäiskö kirja lukea ensin vai ei, saako sillä sitten pilattua leffakokemuksen..

    VastaaPoista
  3. Pekka, kirjaan huomasinkin perustuvan (niin tosin olen huomannut niin kovin monen nykyleffan perustuvan....) Voisinhan uteliaisuuttani vaikka lukea, jos sitä on niin kehuttu. Eiköhän se kirjastoonkin tule viim. tän leffan myötä.

    bubble: Joo, ajattelinkin että käyt kuumana tähän elokuvaan jo pelkästään Sturgessin takia :D Mutta siis..Edinburgh! Toivottavasti näkyy mahdollisimman paljon...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!