2010/10/08

The soundtrack of our lives.


The soundtrack of our lives - tuo kaikkien nimihirvöiden emobändi, on tulossa Suomeen pienen tauon jälkeen. 6- 7 vuotta sitten (voi tätä ajan kulua!) olin Tsoolin suurinkin ystävä. Kävin todistamassa keikkaa pari kertaa Tavastialla, kerran tai pari festareillakin.. kaikki levytkin ostin ja toistaiseksi puuttuu vain uusin, vuonna 2008 julkaistu Communion. Communion, jonka kansikuvaa päiviteltiin maailman kamalimmaksi (tsekkaa kuva täällä). Itse näen kannessa vain ironian, joka eittämättä sopii Tsoolille.

Tuplalevy Communion on jäänyt hyvin vähäiseen kuunteluun..ja samoin ovat vanhatkin levyt pölyttyneet vähän. Harkitsen palaavani bändin pariin, pienen tauon jälkeen. Samoin klubikeikka houkuttaa myös jonkin verran. Sen verran palavasta innosta ei kuitenkaan kai ole kyse, että taidan jättää mahdollisen lipun hankkimisen vasta joulukuulle. Kyseessähän on kuitenkin bändi, joka on Suomessa hieman aliarvostettu. Täpötäyden Tavastian kyllä muistan, mutta pystyykö Tsool vielä samaan? Tahtoisin ainakin uskoa, sillä vaikka kyseessä ei ole tällä hetkellä itselleni se maailman kovin bändi, on The soundtrack of our lives itselleni silti hyvä bändi, puoliksi nostalgian vuoksi puoliksi oikeasti itse musiikin, omalaatuisen psykedeelisen garagepoprockin. Kyllä, sitä se on.

Jos The Soundtrack of our livesia ei ole aiemmin kuullut, niin bändi luultavasti aukenee helpoiten Behind the music-levyllä ja sieltä esimerkiksi hittibiisillä Sister surround, tai Nevermore. Itsellekin tämä oli se porttilevy. Itse asiassa tutustuminen taisi olla puhdas vahinko lainatessani levyn pikkukaupungin kirjaston musiikkiosastolta. 


The soundtrack of our lives Suomessa:

la 11.12. Klubi, Tampere
su 12.12. Klubi, Turku
ma 13.12. Tavastia, Helsinki

1 kommentti:

  1. Mulle TSOOL ei oo koskaan iskeny ihan hirveesti. Se on ok, mut ei sen kummempaa. Livenä oon nähny muistaakseni Ruisrockissa jossain, tai sit se oli Provinssissa, ei muista, mut aikaa on siitä. Vai olikohan se ehkä Ankkarock?

    Toi levynkansi on kyllä ihan kamala :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!